Despre

Tehnologia a jucat un rol major în fiecare industrie și sector de business din Brașov, lucru care a condus la dezvoltarea acestui eveniment. BIT este un festival IT care vine ca un răspuns la interesul sporit al brașovenilor față de acest domeniu.
History

BEST Brasov

BEST Brașov a luat naștere în iulie 1997 și de 18 ani oferim studenților brașoveni șanse de a călători și de a cunoaște Europa, de a acumula cunoștințe noi și de a intra în contact direct cu reprezentanți ai companiilor multinaționale. Cu o echipă unită, motivată și eficientă, cu experiență dobândită pe parcursul anilor, precum și cu dorința de a aduce o schimbare în ceea ce poate însemna viața studențească, încercăm an de an să creăm cât mai multe oportunități pentru dezvoltarea abilităților și cunoștințelor studenților de la Universitatea Transilvania.

Ce este BIT?

BEST  Information Technology  are  ca  scop  crearea unei legături între companiile  din  domeniul IT, mediul universitar și publicul brașovean prin interacțiunea directă realizată în cadrul activităților pe care acesta le presupune: prezentări de produse și proiecte, workshop-uri, competiții, gaming day. Totodată, evenimentul are și scopul de a informa participanții cu privire la noile tehnologii lansate pe piață  prin expozițiile companiilor partenere și de a contribui la dezvoltarea lor personală prin întregul proces.

Activităţi

Înscrie-te

Contact