000 Sigla FOX Mainstream 1 randCu o vechime de 24 de ani, brandul FOX reprezinta in prezent cel mai mare brand de mezeluri din Romania, din punct de vedere volumic, iar producatorul FOX este al doilea mare producator generalist de mezeluri.

De la bun inceput ne-am propus sa oferim mezeluri de calitate, cele pe care le savuram noi, in fiecare zi, iar faptul ca am ajuns brandul nr 1 valideaza eforturile noastre constante in timp.

Salamurile, carnatii, crenvurstii, suncile, parizerele, specialitatile, cat si produsele de sezon sunt o prezenta nelipsita in majoritatea rafturilor magazinelor din toata tara. Ultimul produs lansat si sustinut la scara nationala este salamul Sandwich Toast, care se potriveste perfect cu felia de paine, ideal pentru sendviciuri.

Iar daca produsele Fox sunt gustoase, proaspete si sanatoase, acest lucru se datoreaza si faptului ca, in afara ingredient lor alese cu grija, mezelurile Fox vin o parte cu o farama din pasiunea noastra pentru lucrurile bine facute si gusturi alese.

http://www.foxcom.ro/