fbpx
Selectează o Pagină

Suport în carieră

Unul dintre motivele principale ce face BEST o organizaţie non-profit unică este faptul că este răspândită în toată Europa, unită sub o misiune şi un scop comun. Prezentă în 95 de Universităţi Tehnice Europene, BEST asigură o gamă largă de studenţi.

Întrucât unul dintre scopurile BEST este să stabilească legături între studenţi şi companii, mai multe părţi ale acestei organizaţii, ajutate de Grupurile Locale, au dezvoltat multe servicii pentru atingerea acestuia.

BEST Career Day (BCD)

BCD permite studenţilor să discute despre cariera personală cu managerii de top si recrutorii internaţionali. Aceştia primesc şansa de a afla despre noile trenduri în industrie şi despre cele mai profitabile oportunităţi în carieră. Prima parte a zilei include prezentări şi workshop-uri pentru studenţi susţinute de parteneri. În cea de-a doua parte a zilei au loc târguri de job-uri şi interviuri, în acest fel partenerii interacţionând personal cu peste 400 de viitori ingineri ce pot îndeplini profilul perfect. C.V.-urile participanţilor sunt disponibile companiilor partenere înainte de târgul de job-uri, ceea ce permite accesul la o bază de date variată de posibili aplicanţi. La sfârşitul zilei are loc un cocktail party, ce permite socializarea cu un grup selectat de studenţi.

BEST Career Center

BEST Career Center este baza de date a tuturor oportunităţilor de recrutare pe care BEST Career Support le oferă. Aici, studenţii pot găsi informaţii detaliate despre ofertele de job-uri si internship-uri pe care partenerii noştri le oferă. Acest tip de informaţie este disponibilă pentru oricine vizitează website-ul BEST.

Pentru a fi la curent cu toate oportunităţile pe care partenerii noştri le oferă, este necesar un cont privat pe website-ul BEST, precum şi abonarea la BEST Career Support. Acest cont serveşte de asemenea drept C.V. deoarece colectează informaţii privitoare la carieră, activităţile educaţionale si extracuriculare ale studentului. Anul acesta, mai mult de 6200 de C.V.-uri au fost create.