fbpx

Cristina

Ce înseamnă voluntariatul pentru mine?

Salut! Sunt Cristina si sunt membru BEST Braşov de 1 an. Pentru mine, a fost un an de metamorfoză în care am evoluat din mai multe puncte de vedere. În primul rând am întâlnit mulţi oameni noi, mi-am făcut mulţi prieteni şi mi-am ocupat timpul personal cu activităţi interesante.Am învăţat că pentru a evolua trebuie să ieşi din spaţiul de confort şi să faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut, trebuie să renunţi la timpul pierdut inutil si să faci primul pas spre dezvoltarea personală.

Să dedici timpul voluntariatului înseamnă să dedici timp dezvoltării tale. Datorită BEST acum nu îmi mai e atât de teamă să vorbesc în public sau să abordez oameni pe care nu îi cunosc. Am învăţat că deşi oamenii sunt diferiţi, aceştia pot găsi lucruri în comun şi pot lucra împreună. Voluntariatul te face să înveţi să lucrezi în echipă, să accepţi oameni şi să îi iubeşti. Un ONG este locul în care îţi găseşti noi prieteni cu care sigur vei ţine legătura peste ani.

Am intrat în BEST pentru a face ceva nou şi am reuşit, am vrut să cunosc oameni noi şi diferiţi şi am reuşit, am vrut sa evoluez şi am reuşit. Tu de ce nu ai vrea? BEST te aşteaptă!