fbpx

Salut!

Sunt aproape sigură ca ai vrea să cătorești. Ți-ar plăcea să petreci cel puțin o săptămână într-o altă țară, să cunoști oameni noi, să vizitezi, să trăiești experiențe de neuitat, nu-i așa? Totul e bine și frumos, până de gândești că nu ai bani. Îți propun să mai uiți puțini de ei, până citești aceste rânduri și te uiți mai atent la poze.

“Nu sunt studentă la inginerie, am aplicat la acest curs pentru că am vrut să învăț ceva nou, ceva ce nu ține de profilul pe care l-am ales, ceva pe care nu aveam cum sa-l învăț la facultate. Am mai fost în Grecia și știam cât de primitori sunt oamenii de acolo, așa că mi-am spus că nu am ce să pierd ducându-mă acolo. Un curs este cea mai bună metodă de a interacționa cu oameni din toată Europa, studenți ca tine care trăiesc alte realități.Ai ocazia să simți pe propria piele cum este o alta cultură. Un curs este ocazia cea mai buna de ați face prieteni, de a vorbi engleza, de a învăța lucruri noi, de a te distra. Eu cred că fiecare student ar trebui să aibă ocazia să participe măcar la un curs de acest gen în viață.”

(Annamaria Bari – Atena 2014)

    http://bestbrasov.ro/wp-content/uploads/2015/03/bari-course.jpg
    http://bestbrasov.ro/wp-content/uploads/2015/03/bari-course-2.jpg
    http://bestbrasov.ro/wp-content/uploads/2015/03/bari-course-3.jpg

Acum că ai citit și ai văzut cât de distractiv poate fii, să revenim la bani. S-ar putea să-ți placă ce-ți voi spune.

Pentru fiecare curs există o taxă, din care tu, student din Romania, plătești doar 33%. Taxa maximă este de de 45 de euro, ceea ce înseamnă că maximul pe care îl poți plăti este de 15 euro.. Pe lângă asta, mai trebuie să plătești un depozit, garanția cum că tu mergi la curs, care este de 40 de euro și care ți se returnează la întoarcere. Mai adaugă la acestea costurile de transport, care se pot micșora dacă îți rezervi din timp bilet și banii de buzunar.Mâncarea și cazarea îți sunt asigurate de grupul local BEST care organizează cursul, deci nu trebuie să-ți faci probleme din cauza asta.

Am să te las pe tine să faci calculele, însă când le faci adăugă printre ele și beneficiile pe care aceste cursuri le oferă. Și eu și Ana ți-am spus despre ele. Aștept să-mi spui și tu despre ele și multe alte povești, când te întorci.