fbpx

Green_team

Servus, dragi studenți!

Recent am auzit despre o inițiativă a universității noastre și anume aceea de a ne da șansa să aducem un aport în optimizarea traficului, organizarea parcării autoturismelor și amenajarea spațiilor verzi din cele două complexuri studențesti. Și astfel aceasta lansează un concurs pentru toți studenții de la licență și master, mai puțin cei în an terminal.

Ce presupune acest concurs?

Presupune să gandim o strategie (un proiect) prin care să eficientizăm mai sus menționatele situații și să ne prezentăm cu ea la Prorectoratul cu Studenții și Legătura cu Mediul Economic și Socio-Cultural pentru a ne înscrie în concurs. Aceată strategie trebuie să conțină soluții pentru îmbunătățirea acestor situații.

Ce se întâmplă mai departe?

Universitatea își rezervă dreptul de a selecta cele mai bune patru strategii și apoi de a implica cei patru studenți în concretizarea proiectului de îmbunătățire a parcării autoturismelor în campus, a amenajării spațiilor verzi și de optimizare a traficului. Dar asta nu este tot. Cei patru câștigători vor pleca într-o excursie organizată de universitate în Bruxelles în perioada 30.04 – 03.05.2015.

Astfel, dacă sunteți genul de studenți care gândesc în perspectivă, eficient și organizat și considerați că ați putea să faceți un plan bun pentru subiectele puse în discuție, nu ezitați să le puneți pe hârtie și să le predați la Prorectoratul cu Studenții și Legătura cu Mediul Economic și Socio-Cultural până la data de 27 februarie 2015.
Cei patru câștigători vor face parte din Echipa Verde a Universității Transilvania din Brașov și vor ajuta conducerea universității să creeze un campus mai frumos.

Anunțul oficial al universității îl găsești aici.