fbpx
Selectează o Pagină

Balas

Cum te numești?

Balazs Szoverfi

Cât timp ai activat în BEST?

1+2 ani. Primul meu an a fost mai mult de acomodare, nu pot spune că am activat propriu zis, însă la final s-a întâmplat summer-ul şi mi-am dat seama că locul meu e acolo.

Care este cel mai important lucru pe care l-ai învățat în BEST?

Dacă vine cineva spre tine cu un banner înfăşurat nu e bine să încerci să parezi lovitura cu o bară filetată… Încă mai am urme.

Ce te-a motivat să te implici?

Colectivul. Mi-a plăcut să lucrez cu oamenii care erau acolo. Iar dacă în acest proces pentru o clipă am reuşit să îmbunătăţesc viaţa de student din Braşov, mă bucur!

Care este cea mai memorabilă amintire din BEST?

Cea mai publicabilă amintire este de la EBEC Romania and Rep. of Moldova Timişoara, când Liviu Numaiştiucum, responsabil cu programul “Drive your future” de la Renault a venit la mine şi m-a întrebat: “Tu eşti din Braşov, nu?”

Cum erai ca persoană înainte să intri în BEST și cum ai evoluat de atunci?

Fiecare BESTan are povestea lui/ei, asta ne face unici, asta ne face mai speciali. Nu vreau ca povestea mea să inspire pe cineva, nu vreau ca cineva să intre în BEST inspirat de unde am fost şi unde am ajuns. Erau alte vremuri, alte personaje, alte mentalităţi, iar experienţa arată că dacă cineva intră doar pentru că prietenul/prietena are o poveste frumoasă, de obicei e un epic fail.